Thursday, October 8, 2009

Happy 4th Birthday Muhammad Haris Ikram

Muhammad Haris Ikram, 8 Oktober 2005, 9.33 am @ Hospital Taiping


Hari ni genap 4 tahun usia anak manja kesayangan aku.terasa baru je bawak dia dalam kandungan dan melahirkannya. Sekarang dah besar, dah pandai merajuk. Kalau bercakap, toksah ceritala,macam orang tua. Sangat cerdik, kita cakap apa pun boleh tangkap, cepat ingat.

Buat Muhammad Haris Ikram, selamat hari lahir yang ke-4. mama doakan haris sentiasa sihat,cerdas, cerdik dan ceria. Semoga jadi anak yang soleh dan dapat jadi pelindung kepada adik-adik, sebab tu mama namakan "Haris" yang bermaksud pelindung. Mama juga doakan Haris sentiasa mendapat rahmat dan hidup sentiasa diberkati oleh Allah. Mama sayang haris tapi haris jangan nakal-nakal sangat ok.

Dah besar anak mama:)

nota kaki: Ya Allah kejung tangan menaip kat blog ni, dekat sebulan lebih tak blogging.ingat macam nak close je blog ni sbb tak sempat update,tapi sayang pulak rasanya.

7 comments:

CY3.5 said...

happy birthday Haris.. semoga semua hasrat mama mu tercapai hendaknya..


bila la nak jumpa lagi ye dak?

farah225 said...

aku ingat hjg taun ni aku nk trn jhr.ko bila berpantang? blk jb kan?

Mrs Ceriawan said...

dh bujang ye haris :)nakal skit2 xpe haris hehe

Fid said...

tahniah
wah betoi lama ko tak update
ehh guna WLW laa.a..leh update apabila free....hehehhehehehhee

nelcyndana said...

hepi besday haris... rsnya baru semalam auntie baca mamamu ngomel psl haris suka mkn lempeng @ pancake pisang.... salam syawal farah.

farah225 said...

mrs ceriawan,
yer anak sy dh bujabg:)

fid,
WLW menda pa?huhuhuhu.mmg tk sempat nk update.aku dok buka kt fb jer sbb leh tulis pendek2.hehehehe

nelcy,
yer sekejap jer masa berlalu.rs cam br jer kita jumpa kt BFthon tu kan.adik hanis pon dh genap 2 thn.(x smpt nk blog ms b'day hanis.huhuhhuu)

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網